Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Appartement Oostenrijk wintersport

Appartement Oostenrijk wintersport

Appartement Oostenrijk wintersport

Er is geen beter land om wintersport te vieren dan in Oostenrijk. Ga voor de après-ski van Tirol, drink overheerlijke glühwein en ski, snowboard en langlauf u suf! Ga voor de serene rust en doe u ’s avonds tegoed aan de heerlijke cuisine van het Alpenland. In Oostenrijk kan het allemaal. Ga voor een appartement in Oostenrijk om wintersport te vieren. U heeft dan de vrijheid om uw wintersportvakantie in te vullen zoals u zelf wenst. Niet voor niets gaan steeds meer wintersportfanaten voor een appartement Oostenrijk wintersport!

Klik hier voor alle accommodaties in ons assortiment. Hier kunt u filteren op land en appartement.

Het ideale wintersportland 

Oostenrijk heeft vele pluspunten ten opzichte van andere wintersportbestemmingen. Ten eerste het klimaat: in Oostenrijk ligt altijd een mooi pak sneeuw. Ten tweede de Alpen: Oostenrijk is het Alpenland bij uitstek, driekwart van het land ligt in de Alpen. Ten slotte de plekken: van Tirol tot Salzburgerland en van Steiermark tot Karinthie. Om nog maar te zwijgen over het jodelen…

Genoeg te beleven 

Ook als u niet van skiën, snowboarden of langlaufen houdt, zal wintersport in Oostenrijk appreciëren. U kunt hier heerlijk wandelen in de bossen en in de bergen. Geniet van het idyllische uitzicht op de bergen, meren, bossen en natuur. ’s Avonds fijn après-skiën op Oostenrijkse wijze. Er valt genoeg te beleven in Oostenrijk, ook als u overdag niet op ski’s stapt. Boek vandaag nog uw appartement Oostenrijk wintersport. 

Boek een appartement Oostenrijk wintersport

Bij Berg en Meer Alpenvakanties boekt u het ideale appartement voor uw  Oostenrijkse wintersport. De reden om voor een appartement te kiezen, en niet voor een andere accommodatie zoals een hotel, is omdat u dan meer vrijheid heeft. U bent niet gebonden aan hotelregels- en tijden en heeft altijd een keuken waar u uw eigen eten kunt bereiden. Ook heeft een appartement vaak een tuin waar u heerlijk kunt vertoeven. Bekijk vooral het aanbod op Berg en Meer Alpenvakantiesen boekuwe ideale wintersportvakantie in het Alpenland.