Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Vitalhotel Sonnblick in Egg am Faakersee

Een 3-sterren accommodatie in Egg am Faakersee, Worthersee - Ossiachersee, Karinthie, Oostenrijk.

AI

Hotel Sonnblick in Egg am Faakersee is een mooi gerenoveerd hotel met heerlijk terras. Ideaal voor een ontspannende vakantie in de zomer aan het meer. Kinderen t/m 12 jaar verblijven gratis!  


Verzorging
In Vitalhotel Sonnblick verblijft u op basis van all inclusive.

Faciliteiten en servicesKamerinformatie

Familiekamer (2-4 personen): 31-44 m2, 2x 2-persoonskamer naast elkaar en voorzien van tv, radio en telefoon. Badkamer met douche en toilet.  

Familiekamer type X (2-4 personen): 34-44 m2, 2 aparte slaapruimtes en gelegen in de naastgelegen dependance. Voorzien van tv, radio en telefoon. Badkamer met douche en toilet. 

2-persoonskamer (2-2 personen): 18-24 m2 en voorzien van tv, radio en telefoon. Badkamer met douche en toilet. 

3-persoonskamer balkon (2-3 personen): ca. 25 m2 en voorzien van tv, radio en telefoon. Badkamer met douche en toilet. Balkon. 

4-persoonskamer balkon (2-4 personen): 25-28 m2 en voorzien van tv, radio en telefoon. Badkamer met douche en toilet. Balkon.

Goed om te weten

U verblijft op basis van all inclusive: in de ochtend een ontbijtbuffet. Lunchpakket (zelf samen te stellen). In de namiddag een koffietafel met gebak en ijs. Het diner bestaat uit een 3-gangen menu met saladebuffet. Drankjes zijn inclusief tot 22.00 uur (frisdrank, koffie, thee, mineraalwater, bier, wijn). 

Huisdieren niet toegestaan. Toeristenbelasting € 2,- per persoon per nacht vanaf 16 jaar, ter plaatse te betalen. Babybed inclusief. 

Aankomst: vanaf 14.00 uur. Vertrek: voor 10.00 uur.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar Vitalhotel Sonnblick ligt.

Alle informatie over Egg am Faakersee
Alle informatie over Worthersee - Ossiachersee
Alle informatie over Karinthie
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 52 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 1108km
Verzorging All inclusive.

Ligging

Hotel Sonnblick ligt op ca. 1,5 km afstand van het centrum van Egg. Afstand tot de Faakersee met strandbad is ca. 300 m. Hoogte Egg am Faakersee: 550 m.