Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

5-daagse wandelreis Saalachtaler Rundweg in Wandelrondreis Saalachtal

Een 3-sterren accommodatie in Wandelrondreis Saalachtal, Saalachtal, Salzburgerland, Oostenrijk.

HP

Deze wandelrondreis is geschikt voor wandelliefhebbers die genieten van mooie natuur, smalle bergpaden en gezonde berglucht. U verblijft in comfortabele hotels op basis van halfpension. De afstanden variëren en u heeft voldoende tijd om uit te rusten en te genieten van de natuur van het Saalachtal. Elke dag wordt uw bagage naar het volgende hotel gebracht. U begint en eindigt in Saalfelden.

Andere aankomstdagen zijn mogelijk op aanvraag. Deze wandelrondreis is samengesteld in samenwerking met Saalfelden-Leogang Tourismus. 

U krijgt voor uw vertrek de gegevens van uw eerste hotel. Hier ontvangt u een uitgebreid pakket met alle benodigde informatie. 

Inbegrepen:

- 4 overnachtingen inclusief halfpension. Na aankomst in uw hotel op dag 1 krijgt u de gedetailleerde routebeschrijving en benodigde informatie uitgereikt.

- Wandelkaart, wandelboek (gedetailleerde routebeschrijving), indien nodig lifttickets, wandelsokken, informatie over de betreffende dorpen waar u verblijft.

- Dagelijkse bagagetransfer.

- 5 dagen gratis parkeren

Saalachtaler Rundweg

Dalwandelingen tussen Saalfelden, Maishofen en Maria Alm of een bergwandeling over de almen en naar de Hundstein op 2.117 m hoogte. Deze wandeldagen kunt u een keuze maken tussen de dalwandelingen of de bergwandelingen. De routes van deze 3 dagen zijn voor iedereen probleemloos te wandelen in het geval van de dalwandelingen. De bergwandelingen zijn uitdagender.  

4 overnachtingen - 3 wandeldagen : totaal 40 km, ca. 18 uur wandeltijd.


Verzorging
In 5-daagse wandelreis Saalachtaler Rundweg verblijft u op basis van halfpension.

Faciliteiten en services
Kamerinformatie

Alle kamers zijn minimaal voorzien van een redelijk comfort. U beschikt altijd over een eigen kamer met tv, badkamer met bad of douche en toilet.

Goed om te weten

U verblijft op basis van halfpension: in de ochtend een ontbijtbuffet. Het diner bestaat uit een 3-gangenmenu, deels met keuzemenu en saladebuffet.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar 5-daagse wandelreis Saalachtaler Rundweg ligt.

Alle informatie over Wandelrondreis Saalachtal
Alle informatie over Saalachtal
Alle informatie over Salzburgerland
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 73 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 940km
Verzorging Halfpension.

Ligging

U wandelt in de omgeving van het Saalachtal.