Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Autorondreis Oostenrijk

Autorondreis Oostenrijk

Autorondreis Oostenrijk 

Wilt u meerdere regio’s, steden of zelfs landen ontdekken tijdens uw vakantie? Of een aantal dagen in de bergen combineren met zon, zee en strand? Dat kan met onze autorondreizen. U kunt kiezen uit verschillende rondreizen, in lengte variërend van 7 tot 10 dagen. 

Kijk hier voor alle autorondreizen 

 

Boek uw autorondreis in Oostenrijk bij Berg en Meer Alpenvakanties

Tijdens een autorondreis rijdt u comfortabel in uw eigen auto en in uw eigen tempo door de mooiste streken van Oostenrijk en Italië. Over de overnachtingen hoeft u zich geen zorgen te maken. Berg en Meer Alpenvakanties heeft de hotels al voor u geregeld. U verblijft in fijne drie- of viersterrenhotels die van alle gemakken voorzien zijn. Ontbijt en diner zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van al het moois dat u onderweg tegenkomt. En ondertussen misschien uitkijken naar een leuke plek voor de lunch?

 

Tips voor een rondreis met de auto in Oostenrijk 

Voor een combinatie van steden en natuur is de rondreis Berglucht, Panorama, Keizerlijk een aanrader. Tijdens deze reis kunt u de fraaie steden Innsbruck en Salzburg bezoeken en verblijft u nog 2 nachten in Wenen. In Wenen verblijft u 2 nachten op basis van logies en ontbijt, zo kunt u ’s avonds heerlijk gaan eten in één van de vele restaurants die Wenen telt. 

Voor liefhebbers van natuur en actieve vakanties is er de rondreis Tirol en Karinthië. U verblijft 3 nachten in het gezellige dorp St. Johann in Tirol te midden van een prachtig berglandschap. Vervolgens gaat u voor 5 nachten naar de meest waterrijke deelstaat van Oostenrijk: Karinthië.

Wilt u tijdens uw autorondreis meerdere landen bezoeken? Dan is de rondreis Natuur, Cultuur en Zee echt iets voor u. Bij deze reis verblijft u in Italië én Kroatië. Geniet van de antuur in Trentino, dwaal rond in de schitterende lagunestad Venetië en neem een duik in het heldere water van de Kroatische kust. 

De rondreis Italië van de Alpen naar de zee speelt zich helemaal af in Italië. De reis begint met 3 nachten in de Italiaanse Alpen en eindigt met 3 nachten aan de Ligurische kust. Ideaal als u zowel van de bergen als het strand wilt genieten. 

Kunt niet vinden wat u zoekt? Geef ons uw wensen door per mail en we maken graag een rondreis op maat.