Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Autorondreis Oostenrijk

Autorondreis Oostenrijk

Autorondreis Oostenrijk 

Wil je meerdere regio’s, steden of zelfs landen ontdekken tijdens de vakantie? Of een aantal dagen in de bergen combineren met zon, zee en strand? Dat kan met onze autorondreizen. Je kunt kiezen uit verschillende rondreizen, in lengte variërend van 7 tot 10 dagen. 

Kijk hier voor alle autorondreizen 

 

Boek je autorondreis in Oostenrijk bij Berg en Meer Alpenvakanties

Tijdens een autorondreis rijd je comfortabel in je eigen auto en in je eigen tempo door de mooiste streken van Oostenrijk en Italië. Over de overnachtingen hoef je je geen zorgen te maken. Berg en Meer Alpenvakanties heeft de hotels al geregeld. Je verblijft in fijne drie- of viersterrenhotels die van alle gemakken voorzien zijn. Ontbijt en diner zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Zo hoef je alleen nog maar te genieten van al het moois dat je onderweg tegenkomt. En ondertussen misschien uitkijken naar een leuke plek voor de lunch?

 

Tips voor een rondreis met de auto in Oostenrijk 

Voor een combinatie van steden en natuur is de rondreis Berglucht, Panorama, Keizerlijk een aanrader. Tijdens deze reis kun je de fraaie steden Innsbruck en Salzburg bezoeken en verblijf je nog 2 nachten in Wenen. In Wenen verblijf je 2 nachten op basis van logies en ontbijt, zo kunt je ’s avonds heerlijk gaan eten in één van de vele restaurants die Wenen telt. 

Wil je tijdens de autorondreis meerdere landen bezoeken? Dan is de rondreis Natuur, Cultuur en Zee echt iets voor jou. Bij deze reis verblijf je in Italië én Kroatië. Geniet van de natuur in Trentino, dwaal rond in de schitterende lagunestad Venetië en neem een duik in het heldere water van de Kroatische kust. 

Kun je niet vinden wat je zoekt? Geef ons je wensen door per mail en we maken graag een rondreis op maat.