Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Kindervakantie Oostenrijk

Kindervakantie Oostenrijk

Kindervakantie Oostenrijk 

Oostenrijk is een prachtig land en ideaal voor een zomervakantie met kinderen. De natuur is schitterend: hoge bergen met besneeuwde toppen, frisgroene alpenweides, dichte bossen en heldere meren. En wat te denken van de mooie steden, zoals Salzburg en Innsbruck. Die zijn een bezoek meer dan waard. 
 
Een groot deel van de hotels in Oostenrijk is zeer geschikt voor families. Er zijn veel hotels met ruime familiekamers, kinderfaciliteiten, gezinsactiviteiten en er worden vaak hoge kinderkortingen gegeven. Terwijl de gastvrije hoteliers er alles aan doen om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, hoef je alleen nog maar te genieten… van een vakantie in Oostenrijk met de kinderen.
 

Selecteer een vakantie met kinderen in Oostenrijk naar wens

Wil j met uw kinderen op vakantie in Oostenrijk? Bij Berg en Meer Alpenvakanties vind je een ruime keuze aan accommodaties in Oostenrijk speciaal voor families. 
 
 

Verfijn het aanbod van kindervakanties in Oostenrijk

Wil je een speelruimte voor de kinderen, wifi of een zwembad? Naast ‘Families’ kun je nog meer selectiecriteria en faciliteiten aanvinken in het filtermenu. Filter op basis van jullie wensen, zodat je de ideale gezinsvakantie in Oostenrijk boekt. Zit de gewenste kindervakantie in Oostenrijk er toch niet bij? Klik dan op ‘Vakantie op Maat’ en wij doen ons uiterste best om je droomvakantie te vinden.
 

Tips voor een vakantie in Oostenrijk met kinderen

Kijk voor een onvergetelijke zomervakantie in Oostenrijk met de kinderen eens bij Magic Mountains Zauchensee. Dit clubdorp is een echte aanrader! Je verblijft in een luxe hotel en er is een uitgebreid programma met tal van activiteiten voor jong en oud. Bovendien is het Magic Mountains programma gewoon bij de prijs inbegrepen.