Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Duitsland

Vakantie Duitsland

Ontdek 2 accommodaties, 0 tips en 0 aanbiedingen.

Zomervakantie Duitsland 

Bij een zomervakantie denkt u misschien niet in eerste instantie aan Duitsland. Toch is een zomervakantie Duitsland geen gek idee. Sterker nog, Duitsland als vakantieland wint steeds meer aan populariteit. Dat heeft alles te maken met de prachtige natuur en de gemoedelijke sfeer. Dat Duitsland om de hoek ligt, maakt het ook geschikt voor korte(re) vakanties.  

Een zomervakantie Duitsland kenmerkt zich als zeer divers

Berg en Meer Alpenvakanties richt zich voornamelijk op streken met middel- en hooggebergte. Dat maakt het immers uitermate geschikt voor wandelen en mountainbiken. Het middelgebergte van Sauerland kent bijvoorbeeld ongerepte natuur, prachtige karakteristieke huizen en in de winter zelfs sneeuw. Iets verder naar het zuiden zijn de hogere bergen te vinden. Het Zwarte Woud, Beieren, Allgau en natuurlijk de Duitse Alpen. Duitsland is een waanzinnig veelzijdig land dat een vakantiebezoek meer dan waard is.  

Leer het land van onze oosterburen kennen

Tijdens een vakantie Duitsland leert u het land van onze oosterburen pas echt goed kennen. De schitterende natuur met zijn rivieren, bossen en bergen. Of de prachtige steden en dorpen die haast Middeleeuws aandoen. Laat u verrassen in Duitsland. U kunt hier wandelen en mountainbiken, maar u kunt ook andere sporten beoefenen. Ga hiken of doe aan andere sporten. U kunt zelfs uitstekend watersporten in Duitsland. U kunt natuurlijk ook op ontdekkingsreis in Duitsland. Er is een hoop te zien en te beleven in Duitsland.  

Boek voordelig een vakantie naar Duitsland

Een zomervakantie Duitsland is er één van internationale allure met de nodige cultuur en activiteiten. In Duitsland zult u zich nooit hoeven te vervelen. Dat maakt een vakantie Duitsland dan ook tot een geschikte voor het hele gezin. Boek uw zomervakantie Duitsland voordelig via Berg en Meer Alpenvakanties. 

Zoeken per regio

Zuid-Duitsland 2 accommodaties, 0 tips en 0 aanbiedingen

Uitgelichte accommodaties

Hotel Binderhäusl
Berchtesgaden - Duitsland
Hotel Binderhäusl in Berchtesgaden is een hotel dat al generaties een begrip is door de bekende...
v.a. € 49 p.n.p.persoon Bekijken
Parkhotel Sonnenhof
Oberammergau - Duitsland
Parkhotel Sonnenhof ligt heerlijk rustig aan de beek de Ammer in het schilderachtige Oberammergau.&nbs...
v.a. € 45 p.n.p.persoon Bekijken