Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Duitsland

Vakantie Duitsland

Ontdek 6 accommodaties , 0 tip en 1 aanbieding.

Zomervakantie Duitsland

Een zomervakantie in Duitsland, heeft u daar al eens aan gedacht? Veel mensen kennen Duitsland alleen van de Autobahnen waarover ze naar hun vakantiebestemming in Zuid-Europa rijden. Maar daarmee doen ze het land van onze oosterburen absoluut tekort, want Duitsland is een geweldige vakantiebestemming voor het hele gezin. Een weekendje weg, een korte vakantie, maar zeker ook een zomervakantie van pakweg twee weken kunt u prima in dit land doorbrengen. En u bent er zo. 

 

Duitsland: een veelzijdig vakantieland

Duitsland is een zeer veelzijdig vakantieland. Met zijn rivieren, meren, heuvels en bergen is er voor iedereen wat te beleven. Zeker in de zomer. Het land leent zich prima voor actieve vakanties: wandelen, fietsen of watersport. Neem een frisse duik in een van de vele meren of maak een wandeling in de bergen en geniet van het fantastische uitzicht. Houdt u van actie en avontuur? Dan is paragliding misschien wel iets voor u. 

 

Vakantie in Duitsland is vakantie dichtbij

Een vakantie in Duitsland betekent dat u geen lange reis hoeft te maken naar uw vakantiebestemming. Op slechts enkele uren rijden vanuit Nederland bevindt u zich al in een totaal andere omgeving. Neem bijvoorbeeld het Sauerland: een middelgebergte even ten oosten van het Ruhrgebied met uitgestrekte bossen, groene weiden, lieflijke dorpjes en prachtige stuwmeren. Maar Duitsland biedt nog zoveel meer. Wat dacht u van een vakantie in een van de volgende natuurgebieden:

Zwarte Woud

Beierse Woud

Beierse Alpen 

 

Maak kennis met de Duitse gastvrijheid

De Duitsers staan bekend om hun beleefdheid en gastvrijheid. Of u nu in een hotel, appartement, gästezimmer of op een camping verblijft, overal wordt u vriendelijk en gastvrij ontvangen. Breng een bezoek aan een van de vele schilderachtige stadjes en maak kennis met de Duitsers en de Duitse keuken. Geniet van bekende typisch Duitse gerechten, zoals Bratwurst, Schnitzel, Sauerkraut en Bratkartoffeln. Daar hoort natuurlijk ook een goed glas bier of wijn bij. Zum Wohl! 

 

Boek voordelig uw zomervakantie in Duitsland

Een zomervakantie in Duitsland boekt u snel en voordelig bij Berg en Meer Alpenvakanties. Zoals onze naam al aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in autovakanties naar de bergen. Wij kennen de mooiste gebieden en de leukste accommodaties. Wilt u een onbezorgde familievakantie of bent u liever actief in de buitenlucht? Bij Berg en Meer Alpenvakanties vindt u de juiste bestemming. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod van vakanties in Duitsland en geniet van uw vakantie bij onze oosterburen.