Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Hotel Oostenrijk wintersport

Hotel Oostenrijk wintersport

Hotel Oostenrijk wintersport

Oostenrijk is het wintersportland bij uitstek. Dat heeft natuurlijk met meerdere facetten te maken. Driekwart van het land behoort tot de Alpen. Dankzij het klimaat hebben de bergen een prachtige laag sneeuw waar u perfect op kunt skiën, snowboarden of langlaufen. Niet voor niets is Oostenrijk de favoriete wintersportbestemming van Nederlanders. Hotel Oostenrijk wintersport? Ja, graag!

Klik hier voor alle accommodaties in ons assortiment. Hier kunt u filteren op land en hotel.

De ideale pistes 

Wintersporten in Oostenrijk is een belevenis. In het Alpenland vindt u meerdere bergen van ruim 3.500 meter. Hoogste is de Grossklockner met 3.797 meter. In Oostenrijk heeft u pistes voor gevorderden, maar ook voor beginners. Dat betekent dat iedereen hier aan zijn trekken komt. Beginners kunnen het skiën op een goede en veilige manier leren, terwijl gevorderden van de mooiste bergen kunnen skiën of snowboarden. Boek vandaag een hotel Oostenrijk wintersport bij Berg en meer zodat u binnenkort kunt genieten van al het moois dat Oostenrijk u te bieden heeft. 

Après-skiën

De reden dat Nederlanders kiezen voor Oostenrijk heeft natuurlijk te maken met de Alpen, het prettige klimaat en de afstand. Maar ook omdat u hier Tirol, Salzburgerland en Karinthie heeft. Als u van après-ski houdt is Tirol de plek. Nadat de zon ondergaat kunt u hier feesten tot het licht wordt. De après-ski van Tirol moet u als fervente wintersporter echt een keer hebben meegemaakt. Boek hier het ideale hotel Oostenrijk wintersport voor bij Berg en Meer Alpenvakanties. 

Boek het ideale wintersport hotel Oostenrij

Bent u niet van de après-ski? Zoekt u na een actieve dag liever de rust op van een open haard onder het genot van een glaasje goede glühwein? Dan bent u in Oostenrijk ook aan het goede adres. Bekijk vooral alle hotel Oostenrijk wintersport accomodaties om een goed beeld te krijgen van het rijke aanbod. Voor iedere wintersporter vindt u bij Berg en Meer Alpenvakanties het ideale hotel om wintersport te vieren in Oostenrijk. Bekijk het hotelaanbod voor “Relax en comfort”, “Familie” en “Wandelen en Mountainbiken”.