Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Italie

Skivakantie Italie

Ontdek 0 accommodaties , 0 tips en 0 aanbiedingen.

Skivakantie Italie

Wintersport Italie? Kan dat? Jazeker! Ook Italie herbergt een deel van de Alpen. Niet alleen in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland kunt ue goed wintersporten, óók in Italie is het heerlijk vertoeven. Sterker nog: de Dolomieten, zoals in het de volksmond wordt genoemd, heeft twee grote pluspunten. Niet alleen zijn er hoge bergtoppen waardoor er vrijwel altijd een goed pak sneeuw ligt, ook verblijft u aan de zonnige zijde van de Alpen. U krijgt dus ook meteen een mooi kleurtje! Over twee vliegen in één klap gesproken.  

 

Veel vrijheid bij wintersport Italië

Wintersport Italie biedt de combinatie van prachtige skigebieden, heerlijk eten, hartelijke Italiaanse gastvrijheid, zonnig weer, besneeuwde bergtoppen en een hoop vrijheid en blijheid. Italie heeft namelijk geen waanzinnig grote skigebieden waar het zwart ziet van de mensen. Hierdoor heeft u een hoop vrijheid en speelruimte. Dat is natuurlijk geen overbodige luxe als u gaat skiën, snowboarden of langlaufen. Hier hoeft u niet snel in de rij te staan voor een skilift. Dat geeft u extra veel tijd om te genieten!   

 

Wintersport in Italië is méér dan skiën 

Wintersport Italie is bijzonder te noemen en dat is nog een flinke understatement. Hier vindt u moderne skigebieden én authentieke Italiaanse dorpjes. Hierdoor kan u ’s avonds bijvoorbeeld nog besluiten om naar het naastgelegen dorp te gaan om een hapje te eten in een typisch Italiaans restaurant of een kroeg in te duiken voor een naborrel na een dag flink wintersporten. Zo’n dorp ontdekken is een reis op zich. Dat maakt wintersporten in Italie veel meer dan skiën, snowboarden of après-skiën. Hier vindt u het echte vakantiegevoel.  

 

Boek uw ideale wintervakantie in Italië

Zin in een wintersport Italie gekregen? Bij Berg en Meer Alpenvakanties kunt u uw ideale wintersportvakantie samenstellen. Van het skigebied tot de accommodatie. Alles in een handomdraai geregeld. Laat de vakantie maar beginnen!

Zoeken per regio

Skigebieden in Italie

Speikboden 21 km 6 km 11 km