Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Italie Trentino

Skivakantie Trentino

Ontdek 0 accommodaties

Wintersport in de Noord-Italiaanse regio Trentino. In de winter verandert Trentino in een waar winterparadijs! Het beschikt over wereldvermaarde skigebieden met goede, moderne faciliteiten, sneeuwgarantie en altijd zon. Daarnaast kunt u volop genieten van de authentieke Italiaanse keuken en gastvrijheid.

Naast de goed uitgeruste pistes biedt Trentino legio andere wintersportactiviteiten. Langlaufen, bergbeklimmen over besneeuwde bergtoppen, parasailing, een tocht met sledehonden of sneeuwschoenlopen. Vooral de speciale wandeltochten in diverse natuurparken en tochten bij volle maan zijn een bijzondere belevenis.De sneeuwschoenen kunnen ter plaatse worden gehuurd en een ervaren berggids vertelt de wandelaars meer over de flora en fauna in de parken.

Na inspanning komt ontspanning! In Trentino geen apres-ski tot diep in de nacht, maar gezelligheid bij een goed glas wijn in een warme sfeer. Ontdek de traditionele en gevarieerde keuken van Trentino in een van de vele restaurants of hef het glas in een trendy bar.

Zoeken per gebied

Uitgelichte accommodaties