Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Wellnesshotel Oostenrijk

Wellnesshotel Oostenrijk

Wellnesshotel Oostenrijk 

Oostenrijk kent een rijke traditie op het gebied van kuren en wellness. Het land telt meer dan 70 kuuroorden, veel thermale baden en tal van (luxe) wellnesshotels. Niet zo vreemd, want wat is er fijner dan genieten van een uitgebreide wellness in Oostenrijk? Heerlijk ontspannen en tot rust komen in diverse sauna’s, stoombaden en relaxruimtes van comfortabele hotels in een prachtig berglandschap. 

Bekijk hier onze wellnesshotels

 

Boek wellness in Oostenrijk bij Berg en Meer Alpenvakanties

Een actieve vakantie in de Oostenrijkse bergen gecombineerd met wellness, dat is een gouden combinatie. Na een dag wandelen, mountainbiken, raften of canyoning is niets zo fijn voor de vermoeide spieren als relaxen in een sauna of infraroodcabine. En als je daar toch bent, is het misschien geen gek idee om er gelijk een massage of Kneipp-therapie bij te nemen. Sluit de dag vervolgens af met een heerlijk diner en een goed glas wijn in het sfeervolle restaurant van je hotel. 

 

Tips voor comfortabele wellnesshotels in Oostenrijk 

Jouw wellnesshotel in Oostenrijk boek je natuurlijk bij Berg en Meer Alpenvakanties! Wij bieden comfortabele hotels op mooie locaties. Ben je een echte liefhebber van wellness? Dan willen wij je de volgende twee tips niet onthouden:

Kurhotel Österreichischer Hof

Kurhotel Österreichischer Hof ligt in het gezellige centrum van Bad Hofgastein. Deze plaats is een bekend kuuroord, waar vroeger al beroemdheden kwamen om te baden in thermaal water. Het hotel heeft een directe toegang tot de Alpentherme Bad Hofgastein. 

Hotel Aqua Dome 

Hotel Aqua Dome in Längenfeld beschikt over een waar wellnessparadijs. Bovendien ligt het moderne hotel midden in de schitterende bergwereld van de Ötztaler Alpen.