Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Wellnesshotel Oostenrijk

Wellnesshotel Oostenrijk

Wellnesshotel Oostenrijk 

Wat is er nu fijner dan genieten van een uitgebreide wellness in Oostenrijk? Tussen de bergtoppen ontspannen in een sauna, stoombad, relaxzone en verwarmd zwembad. Bij Berg en Meer Alpenvakanties kunt u eenvoudig een wellnesshotel in Oostenrijk filteren en selecteren. Gespecialiseerde hotels met ruime wellnessfaciliteiten zoals een sauna (of meerdere), stoombad, Kneipp, relaxruimte en spa. Wij hebben ze al voor u geselecteerd en op een rij gezet. 

Bekijk hier onze hotels en selecteer in het filter Wellness en Comfort.

Wellness in Oostenrijk. Een perfecte match.

Oostenrijk leent zich uitstekend voor een combinatie van wellness en een actieve vakantie met wandelen, raften, canyoning en mountainbiken. Na een inspannende dag is het heerlijk genieten in een wellnesshotel om het vermoeide lichaam weer te ontspannen in een sauna of infraroodcabine. Wellicht reserveert u zelfs een massage of andere behandeling. In de avond heerlijk genieten van een sfeervol diner en een goed glas wijn. 

Tips voor wellnesshotels in Oostenrijk

Twee tips voor de echte wellnessliefhebbers willen we u niet onhouden. Ten eerste het Wellnesshotel Kurhotel Österreichischer Hof in Bad Hofgastein. Deze plaats heeft een lange traditie van wellness en kuren in Oostenrijk en het hotel heeft een directe toegang tot de Alpentherme Bad Hofgastein.

Kijk hier voor Kurhotel Österreichischer Hof

Ook het Wellnesshotel Aqua Dome in Längenfeld heeft een waar wellnessparadijs ter beschikking. Heerlijk genieten op hoog niveau in het Ötztal.

Kijk hier voor Hotel Aqua Dome