Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Oostenrijk

Vakantie Oostenrijk

Ontdek 247 accommodaties , 10 tips en 11 aanbiedingen.

Zomervakantie Oostenrijk

Nederlanders zijn echte vakantiegangers. Niet zomaar vakantiegangers, maar ware avonturiers die het liefst grenzen opzoeken. Natuurlijk binnen onze landsgrenzen, maar ook ver daarbuiten. Wil je een bijzondere zomervakantie in Oostenrijk en niet wéér naar een standaard vakantieadres in Spanje, Turkije of Frankrijk?   

 

Vakantie in Oostenrijk is een feest voor het hele gezin

In de bergen beleef je dan misschien wel jouw gedroomde vakantie. Oostenrijk is namelijk een vakantieland waar je veel avonturen zult beleven. Ook ideaal voor de zomervakantie! Het Alpenland heeft een prettig klimaat en een zeer bijzonder landschap met bergen, bossen en meren. Dat maakt Oostenrijk dan ook tot een vakantieland bij uitstek. Je kunt gaan bergbeklimmen, wandelen, fietsen of zwemmen. En dat alles in een idyllische setting die zo uit een schilderij lijkt te komen. Dat maakt een zomervakantie in Oostenrijk tot een feest voor de hele familie. Er zijn genoeg activiteiten om samen te kunnen ondernemen. Als je een actieve vakantie wilt, kun je het niet beter treffen dan in dit Alpenland.  

Onze tip: het Magic Mountains programma in Zauchensee

Een tip voor actieve gezinnen is het Magic Mountains programma, dat we in samenwerking met een aantal hotels in Zauchensee aanbieden. Zorgeloos genieten van activiteiten, zoals: mountainbiken, voetbal, volleybal, surfen, kletteren, bergwandelen en nog veel meer voor ouders en kinderen van alle leeftijden. Je verblijft hierbij in zeer comfortabele hotels of appartementen en alle activiteiten zijn onder professionele begeleiding van het Magic Mountains team.  

 

Een natuur zomervakantie Oostenrijk

Een zomervakantie Oostenrijk staat gelijk aan een vakantie in de natuur. Het landschap van Oostenrijk is met zijn hoge bergen, kristalheldere meren en uitgestrekte bossen uniek in Europa. Dat is leuk voor volwassenen én kinderen. Volwassenen kunnen een fikse bergwandeling maken, terwijl de kinderen indianenavonturen beleven in het bos. Of ga met zijn allen mountainbiken door de fraaie natuur. Ook voor watersporten is Oostenrijk een geschikt vakantieland. Dankzij de talloze prachtige meren en bergbeekjes kun je er niet alleen prima zwemmen, maar ook surfen, duiken en zeilen. En natuurlijk zijn er nog vele andere watersporten mogelijk. 

 

Boek meteen een vakantie Oostenrijk

Een vakantie Oostenrijk boek je uiteraard bij Berg en Meer Alpenvakanties! Niet alleen reserveer je hier jouw ideale hotel of appartement, maar ook voor een aanbieding ben je hier aan het juiste adres. Boek het ideale hotel bij ‘Wellness en Comfort’, bij ‘Kindervakantie’ of reserveer een hotel met wandelmogelijkheden bij ‘Wandelvakantie’. Onze aanbiedingen zijn ook het bekijken waard. Een vakantie Oostenrijk is snel en eenvoudig geregeld.