Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Hotel Oostenrijk zomer

Hotel Oostenrijk zomer

Hotel Oostenrijk zomer 

Oostenrijk staat bekend om zijn bossen, meren en bergen. Dat maakt Oostenrijk tot het ideale wintersportadres. Maar wist u dat Oostenrijk ook geschikt is als zomervakantie? Sterker nog: een hotel in Oostenrijk in de zomer is een echte aanrader. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven in het land van de Alpen. Geniet van de bergen en meren en maak een uitstapje naar dé Europese cultuurstad: Wenen. Terwijl u ook naar het idyllische Salzburg kunt. Hotel Oostenrijk zomer? Maar natuurlijk!

Zomer in de bergen

Oostenrijk biedt vele voordelen ten opzichte van andere zomerbestemmingen. Wat te denken van de landsgrenzen. Oostenrijk grens aan maar liefst acht landen. Duitsland, Italië, Hongarije, Tsjechië, Slovenië, Zwitserland, Liechtenstein en Slowakije. Oostenrijk is een binnenstaat en daarmee de ideale plek voor tripjes naar andere landen. Boek gewoon een hotel. Oostenrijk zomer biedt vele voordelen. 

Klik hier voor alle accommodaties in ons assortiment. Hier kunt u filteren op regio en faciliteiten.

Zoekt u een hotel voor uw wintersportvakantie? Deze vindt u hier.

Een hemelse zomervakantie

Het zomerse klimaat in Oostenrijk is prettig. Het is zonnig, maar zal nooit onaangename temperaturen aannemen. Dat betekent dat u in Oostenrijk een avontuurlijke vakantie kunt beleven in de zomer, terwijl u ook kunt relaxen. Ga zwemmen in de meren, ga wandelen in de bergen en bovenal: geniet van het adembenemende landschap dat zich overal uitstrekt. Oostenrijk heeft uitzichten die met geen pen te beschrijven vallen. Hier komt u nog echt tot rust. Zomervakantie vieren in Oostenrijk is hemels.

Boek uw ideale hotel in Oostenrijk

Een hotel boeken in Oostenrijk voor de zomer doet u natuurlijk bij Berg en Meer Alpenvakanties. Wilt u naar Tirol, Salzburgerland, Karinthie of ergens anders naartoe? Bij Berg en Meer Alpenvakanties vindt u veel leuke hotels en accomodaties in Oostenrijk. Er is voor ieder wat wils. Of u nou een hotel wilt voor het hele gezin of een romantisch hotel voor uw partner en uzelf. Bekijk vooral “Relax en Comfort”, “Familie” en “Wandelen en Mountainbiken”. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste hotels die aansluiten bij de vakantie naar wens. Het perfecte hotel Oostenrijk in de zomer vindt u bij Berg en Meer Alpenvakanties.