Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Hotel Lukasmayr in Bruck an der Grossglocknerstrasse

Ook als wintersportvakantie te boeken
Een 3-sterren accommodatie in Bruck an der Grossglocknerstrasse, Zeller See, Salzburgerland, Oostenrijk.

HP

Hotel Lukasmayr in Bruck an der Grossglocknerstrasse is een hotel met typische Salzburger gastvrijheid, gelegen aan het riviertje Salzach. In de zomer is het hotel een uitgangspunt voor allerlei bergsporten, de sportieve familie Mayr helpt je graag bij het plannen van je activiteiten. 


Verzorging
In Hotel Lukasmayr verblijf je op basis van halfpension.

Faciliteiten en services


Kamerinformatie

1-persoonskamer (1-1 persoon): min. 12 m2 en voorzien van 1-persoonsbed en tv. Badkamer met douche en toilet. 

2-persoonskamer (2-2 personen): min. 21 m2 en voorzien van 2-persoonsbed en tv. Badkamer met douche en toilet. 

2-persoonskamer type X (2-2 personen): Mansardekamer (onder het dak), min. 21 m2 en voorzien van 2-persoonsbed en tv. Badkamer met douche en toilet.  

3-persoonskamer (2-3 personen): min. 21 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, extra bed en tv. Badkamer met douche en toilet. 

4-persoonskamer balkon (2-4 personen): zuidzijde, min. 32 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, 2x extra bed en tv. Badkamer met douche en toilet. Balkon.

Goed om te weten

Je verblijft op basis van halfpension-plus: in de ochtend een ontbijtbuffet. Lunchpakket (zelf maken bij het ontbijt). In de namiddag koffie, thee en gebak. Het diner bestaat uit een buffet met saladebuffet. 

Huisdier € 10,- per nacht, ter plaatse te betalen (na boeking doorgeven). Babybed inclusief. Toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht vanaf 15 jaar, ter plaatse te betalen. Babybed inclusief. De wellness is 2x per week geopend.

Aankomst: vanaf 16.00 uur. Vertrek: voor 10.00 uur.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar Hotel Lukasmayr ligt.

Alle informatie over Bruck an der Grossglocknerstrasse
Alle informatie over Zeller See
Alle informatie over Salzburgerland
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin je boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. Je kunt daarna voor het reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 56 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 966km
Verzorging Halfpension.

Ligging

Hotel Lukasmayr ligt in het centrum van Bruck an der Grossglocknerstrasse. Een park met openluchtzwembad, waterglijbaan, minigolf en tennis ligt op 300 m. De Zeller See ligt op 3 km afstand. Hoogte Bruck an der Grossglocknerstrasse: 758 m.