Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Zwitserland

Vakantie Zwitserland

Ontdek 13 accommodaties , 0 tips en 0 aanbiedingen.

Zomervakantie Zwitserland

Als je een vakantie wilt combineren met de nodige cultuur en natuur, dan kun je je geen beter vakantieland wensen dan Zwitserland. Dit natuurparadijs is een smeltkroes van culturen. Dat uit zich in de vele talen die er in Zwitserland worden gesproken: Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans. Een bijzondere zomervakantie Zwitserland boek je natuurlijk bij Berg en Meer Alpenvakanties!  

 

Een zomervakantie Zwitserland met de Alpen als getuige

Klinkt een vakantie met ongerepte natuur in de vorm van bergen, meren, gletsjers en natuurparken je als muziek in de oren? Dan is een zomervakantie Zwitserland vast jouw droomvakantie! De natuur in Zwitserland is zeer divers en dat zie je ook terug in de activiteiten. Je kunt watersporten als zeilen, zwemmen en vissen beoefenen, maar je kunt ook gaan wandelen en mountainbiken. Dat is natuurlijk fantastisch met de Alpen op de achtergrond.. Een mooiere setting zul je niet snel vinden.  

 

Cultuur snuiven op vakantie Zwitserland

Ben jij iemand die op vakantie het liefst dingen onderneemt en niet alleen maar op het strand wilt zitten? Dan kun je je hart ophalen bij een vakantie Zwitserland! Niet alleen de Alpen met zijn diepe valleien, besneeuwde toppen, gletsjers en groene almen maakt Zwitserland tot een prachtig (vakantie)land, maar ook de talloze middeleeuwse stadjes met hun karakteristieke steegjes, pleintjes en huizen in de Renaissance-stijl. Een simpele stadswandeling is in Zwitserland het equivalent van cultuur snuiven. Je kijkt je ogen uit in de pittoreske steden en dorpen van Zwitserland.  

 

De juiste accommodatie voor je zomer in Zwitserland

Natuurlijk kun je bij Berg en Meer Alpenvakanties ook meteen de juiste accommodatie boeken. Wij hebben ze zelfs speciaal onderverdeeld. Van Kindervakantie tot Wellness en Comfort. Op die manier kun je snel sorteren op jouw wensen. De ideale accommodatie boek je dan ook snel, eenvoudig en voordelig bij Berg en Meer Alpenvakanties.