Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Zwitserland

Skivakantie Zwitserland

Ontdek 6 accommodaties , 0 tips en 0 aanbiedingen.

Skivakantie Zwitserland

Zwitserland is één van de landen die onlosmakelijk is verbonden aan wintersport. Dat heeft natuurlijk te maken met de immer besneeuwde bergtoppen van de Alpen, met de après-ski cultuur, maar ook met de pittoreske dorpen en skigebieden in Zwitserland die meteen sneeuwpret ademen. Dat alles maakt wintersport Zwitserland tot een geslaagde vakantie voor iedere fervente of beginnende wintersporter.  

 

Wintersport Zwitserland is altijd een geslaagde vakantie

In Zwitserland kan iedereen terecht voor een geslaagde wintersportvakantie. Of je nu wilt skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen. Of misschien kom je wel met name voor het avondvertier in de vorm van de après-ski. Het leuke is dat het in Zwitserland allemaal mogelijk is. Dat maakt het ook tot een goede bestemming voor families. Ieder familielid zal immers weer zijn eigen interesses hebben. De één wil wandelen door de prachtige, ongerepte natuur en de ander wil trucs uithalen op een snowboard. Op wintersport Zwitserland kan het allemaal.  

 

De winter in Zwitserland heeft het allemaal

Bij wintersport Zwitserland kun je je klok erop gelijk zetten dat je goed geprepareerde en veilige skipistes kunt verwachten. Hetzelfde geldt voor schone en mooie accommodaties. De vriendelijke Zwitserse mentaliteit is de kers op de taart. En dan hebben we het nog niet gehad over de sneeuw die in Zwitserland altijd ideaal lijkt te zijn dankzij de vele hoge bergtoppen van de Alpen. Bang om in een slechte (winter)periode te komen, hoef je in Zwitserland niet te zijn. Er zijn altijd pistes met een goed pak sneeuw om af te kunnen skiën of snowboarden. 

 

Zo makkelijk kan wintersport Zwitserland boeken zijn

Bij Berg en Meer Alpenvakanties boek je binnen luttele minuten je ideale wintersport Zwitserland. Selecteer je favoriete skigebied en de accommodatie naar keuze en de reis kan al bijna beginnen. Zo makkelijk kan het boeken van een wintersportvakantie zijn.

 

Zoeken per regio

Berner Oberland 2 accommodaties
Graubunden 2 accommodaties
Wallis 2 accommodaties

Skigebieden in Zwitserland

Arosa-Lenzerheide 111 km 87 km 27 km
Davos-Klosters 60 km 118 km 62 km
Flims-Laax-Falera 88 km 87 km 20 km
Jungfrau Region 106 km 141 km 37 km
Meiringen-Hasliberg 20 km 34 km 6 km
Saas-Fee 25 km 50 km 25 km
Saas-Grund en Saas-Almagell 5 km 29 km 3 km