Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Klantenservice Over ons

Over ons

Even voorstellen, de eigenaar Luc Geerlink. Met een passie voor de Alpenlanden heeft hij Berg en Meer Alpenvakanties opgezet om iedereen te kunnen laten genieten in de zomer en winter van bijzondere plekken in de Alpen. Naast de toeristische dalen (deze zijn niet voor niets toeristisch) en grote wintersportgebieden willen we u ook laten genieten van minder bekende pareltjes voor uw zomervakantie en kleine gezellige skigebieden om te kunnen genieten van een authentieke wintersportsfeer.

Luc zelf geniet regelmatig van trips in de Alpen om zijn passie bergwandelen en -klimmen te kunnen beoefenen en tips voor u te vinden. De laatste trip ging naar Zuid-Tirol om vanaf de zuidkant de Grosser Möseler te beklimmen (3.478 m) en het Zillertal te bezoeken. U kunt dit volgen via onze Instagram of #bergenmeeralpenvakanties.

Berg en Meer Alpenvakanties is al sinds 2008 dé specialist voor autovakanties naar de Alpenlanden. De keuze in gebieden en plaatsen voor een vakantie in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland of Italië is zeer gevarieerd door een ervaren en vakkundig inkoopteam en goede relaties ter plaatse. U kunt een selectie maken op diverse interesses of ons totale vakantie aanbod bekijken.

Natuurlijk zijn we aangesloten bij het garantiefonds SGR om uw vakante te kunnen garanderen.

Indien u het gevoel heeft dat u bepaalde gebieden of bestemmingen mist, of een goede tip heeft voor ons, dan ontvangen wij die natuurlijk graag van u!

E-mail: info@bergenmeer.nl