Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Klein kindvriendelijk skigebied Oostenrijk

Klein kindvriendelijk skigebied Oostenrijk

Klein kindvriendelijk skigebied Oostenrijk 

 
Voor families die rustig en goedkoop de kinderen kindvriendelijk kennis willen laten maken met de wintersport, zijn kleine skigebieden een uitkomst. De gemoedelijkheid en gezelligheid zijn typisch voor intiemere skigebieden in vergelijking met de grote skigebieden. Een klein skigebied Oostenrijk is dan ook kindvriendelijk en ideaal voor gezinnen. Voor een gezin met kinderen heeft u immers geen 250 kilometer piste nodig en is tot 75 kilometer piste meer dan voldoende. Hier kunt u uw selectie op maken en wij hebben de Klein Skigebied Oostenrijk accommodaties al voor u uitgezocht!  
 

Kindvriendelijk klein skigebied Oostenrijk

Kleine skigebieden zijn voordeliger en geschikter voor een gezinsvakantie. Oostenrijk heeft talloze kleinere en intiemere skigebieden waar minder toeristen komen. Berg en Meer Alpenvakanties selecteert speciaal kleine skigebieden in Oostenrijk voor families. U vindt deze door een vinkje te zetten bij Klein Skigebied. Hier vindt u nog de fijne sfeer en gemoedelijkheid die horen bij een wintersportvakantie met het hele gezin.
 
Klik hier voor alle accommodaties bij een klein en kindvriendelijk skigebied. U kunt deze selectie daarna in het filter in de linkerbalk weer aan/uit zettten.
 

Selecteer uw ideale klein skigebied Oostenrijk op uw preferenties 

Voor elke doelgroep selecteren we skigebieden. Als u voor een klein skigebied in Oostenrijk kiest, geven we bij de informatie aan of de skigebieden geschikt zijn. Bent u een echte skicrack en wilt u vele kilometers maken, kijk dan naar het aantal pistekilometers. U vindt altijd een kaart van het skigebied bij het gekozen hotel of appartement zodat u een globaal beeld krijgt. Verder vindt u meer informatie onder het tabblad Skigebied zoals hoogteligging, aantal pistekilometers en onderscheid in blauwe, zwarte en rode pistes. Het aantal en soort liften vermelden we, alsook de geschiktheid voor langlaufers. Indien u meer informatie wenst over de skigebieden, vermelden we dit graag. U hoeft het ons alleen maar aan te geven!
 

Klein skigebied tips voor een kindvriendelijke skivakantie in Oostenrijk

Een aantal tips voor een klein skigebied Oostenrijk voor een gezinsvakantie doen we graag uit de doeken: kijk eens naar Bad Kleinkirchheim in Karinthie. Hier vindt u 105 kilometer piste, een zonnig klimaat en altijd een vers pak sneeuw! Hier vindt u een fantastische accommodatie, het Vakantiepark Kirchleitn in het kleine dorp St. Oswald vlakbij de piste en de lift!
Een andere tip is Rauris. Het skigebied van Rauris heeft weliswaar wat minder pistekilometers, maar is ook zeer geschikt voor families. Hier wordt er alles aan gedaan om het de kinderen en de ouders naar de zin te maken. Veel kinderweides waar volop les gegeven wordt, maar ook een aantal uitdagende pistes zodat ook de ouders zich goed kunnen vermaken. Het vakantiepark Schönblick Mountain Resort of het gasthof Platzwirt zijn absolute aanraders voor uw verblijf in Rauris.