Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Hotel San Rocco in Orta San Giulio

Een 4-sterren accommodatie in Orta San Giulio, Ortameer, Piemonte, Italie.

LO

Hotel San Rocco in Orta San Giulio ligt direct aan het Ortameer. Het hotel was vroeger een klooster en is nu omgebouwd tot een sfeervol hotel. In de buurt vindt u een strand en het centrum ligt op wandelafstand zodat u elke avond een gezellig restaurant of terras kunt kiezen voor uw diner. Natuurlijk kunt u ook een tafel reserveren in het hotelrestaurant of terras. Hotel San Rocco bestaat uit een hoofdgebouw en een naastgelegen sfeervolle dependance Villa Gippini. 


Verzorging
In Hotel San Rocco verblijft u op basis van logies met ontbijt.

Faciliteiten en services

Kamerinformatie

2-persoonskamer (2-2 personen): min. 20 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, tv, WiFi, airco, kluisje en minibar. Badkamer met douche, föhn en toilet.

3-persoonskamer (2-3 personen): Meerzicht, min. 20 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, extra bed, tv, WiFi, airco, kluisje en minibar. Badkamer met douche, föhn en toilet.

2-persoonskamer type X (2-2 personen): gelegen in de dependance Villa Gippini, min. 22 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, tv, airco, kluisje en minibar. Badkamer met douche, föhn en toilet.

Goed om te weten

U verblijft op basis van logies en ontbijt: welkomstdrankje. In de ochtend een ontbijtbuffet. Ter plaatse kunt u diner bijboeken.

Toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht vanaf 10 jaar, ter plaatse te betalen. Babybed inclusief (na boeking doorgeven). Huisdier inclusief (alleen kleine honden, na boeking doorgeven).

Aankomst: vanaf 15.00 uur. Vertrek: voor 10.00 uur.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar Hotel San Rocco ligt.

Alle informatie over Orta San Giulio
Alle informatie over Ortameer
Alle informatie over Piemonte
Alle informatie over Italie

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 86 p.n.p.persoon
Classificatie 4-sterren
Afstand vanaf Utrecht 1073km
Verzorging Logies met ontbijt.

Ligging

Hotel San Rocco ligt op 500 m van het centrum van Orta San Giulio. Meer: Ortameer, 20 m. In de buurt ligt een mooi strand. Hoogte: 294 m.