Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Vakantie Ossiacher See

Ontdek 2 accommodaties, 0 tips en 0 aanbiedingen.

U zou de Ossiacher See een allround meer kunnen noemen, want hier is van alles te doen. Dankzij het zachte klimaat en de aangename watertemperatuur kunt u hier heerlijk zwemmen. De langste waterglijbaan van Karinthie bevindt zich hier. Ook avontuurlijke sporten als surfen, waterskiën en paragliding kunt u hier beoefenen. 

Een regio die gemaakt is voor vakanties: een veelsoortige bergwereld,  de glasheldere Ossiacher See, thermen, spannende attracties en hartelijke gastheren en -vrouwen.

Wie van wandelen houdt vindt talloze mogelijkheden, van de zachte bergweiden van de Nockberge tot aan het klauteren in de klimtuin op de Kanzianiberg. Niet alleen kinderharten slaan sneller bij een bezoek aan het adelaarsstation, de apenberg of een race met de "Pistenflitzer", de skelters op de Gerlitzen. En dan het meer in: zwemmen in puur drinkwater, in de Ossiachersee.


Maar bij al die vakantiepret moeten we de metropool van de regio niet vergeten: de historische binnenstad van Villach, met zijn mediterrane charme en zijn moderne cultuur- en shoppingmogelijkheden, is ook voor gezinnen altijd een reisje waard. Een bezoek aan de belevenisthermen van Warmbad-Villach en Bad Bleiberg maakt een vakantie in deze Karinthische regio helemaal compleet.
 

Zoeken per plaats

Ossiach am See 1 accommodatie
Steindorf am Ossiacher See 1 accommodatie

Uitgelichte accommodaties

Gästehaus Krappinger
Ossiach am See - Oostenrijk
Gästehaus Krappinger ligt in het centrum van het dorpje Ossiach am See. Gemoedelijk en comfortabel...
v.a. € 45 p.n.p.persoon Bekijken
Apart Hotel Legendär
Steindorf am Ossiacher See - Oostenrijk
Direct aan het meer gelegen! In Apart Hotel Legendär in Steindorf am Ossiacher See geniet u volop...
v.a. € 72 p.n.p.persoon Bekijken