Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

7-daagse wandelreis Saalachtaler Hohenweg in Wandelrondreis Glemmtal-Saalachtal

Een 3-sterren accommodatie in Wandelrondreis Glemmtal-Saalachtal, Glemmtal, Salzburgerland, Oostenrijk.

HP

Deze wandelrondreis is geschikt voor wandelliefhebbers die genieten van mooie natuur, smalle bergpaden en gezonde berglucht. U verblijft in comfortabele hotels op basis van halfpension. De afstanden variëren en u heeft voldoende tijd om uit te rusten en te genieten van de natuur van het Saalachtal en Hochkönig. Elke dag wordt uw bagage naar het volgende hotel gebracht en wandelt alleen met uw dagrugzak. U begint en eindigt in Saalfelden.

Andere aankomstdagen zijn mogelijk op aanvraag. Deze wandelrondreis is samengesteld in samenwerking met Saalfelden-Leogang Tourismus. 

U krijgt voor uw vertrek de gegevens van uw eerste hotel. Hier ontvangt u een uitgebreid pakket met alle benodigde informatie. 

Inbegrepen:

6 overnachtingen inclusief halfpension. Na aankomst in uw hotel op dag 1 krijgt u de gedetailleerde routebeschrijving en benodigde informatie uitgereikt.

Wandelkaart, gedetailleerde routebeschrijving, indien nodig berglifttickets, wandelsokken, houten wandelstokken, pin, informatie over de betreffende dorpen waar u verblijft, kofferlabels.

Regiokaarten van de regio waar u wandelt zoals de Saalfelden-Leogang Card, de Saalbach-Hinterglemm Joker Card en de Hochkönig Card.

Dagelijkse bagagetransfer.

7 dagen gratis parkeren

Saalachtaler Höhenweg

Om te wennen begint u met een lichte route door het dal, langs de Leoganger Ache tot aan de voet van de imposante Leoganger Steinberge. De volgende dagen gaat u van Leogang via het Schwarzleotal en de Spielbergtotl naar Saalbach-Hinterglemm. Onderweg voert de route langs de de Pinzgauer Grasberge en de Kalkalpen. Hier komt u over en langs bergtoppen en kunt u genieten van fantastische uitzichten.

De 4e wandeldag gaat over de Saalachtaler Hohenweg langs bergweides vol bloemen naar Viehhofen.

De laatste dag wandelt u ter afsluiting over de romantische Alpenrosenweg, waarna u kunt afdalen met de Biberg zomerrodelbaan naar het dal en Saalfelden.  

De bergwandelingen zijn uitdagend en worden aangegeven als zwaar.

6 overnachtingen - 5 wandeldagen : totaal 68 km, ca. 28 uur wandeltijd.

Kijk hier voor extra informatie over de routes van de Saalachtaler Höhenweg en de Saalachtaler Rundweg bij het Tourismusverband Saalfelden-Leogang.


Verzorging
In 7-daagse wandelreis Saalachtaler Hohenweg verblijft u op basis van halfpension.

Faciliteiten en servicesKamerinformatie

Alle kamers zijn minimaal voorzien van een redelijk comfort. U beschikt altijd over een eigen kamer met tv, badkamer met bad of douche en toilet.

Goed om te weten

U verblijft op basis van halfpension: in de ochtend een ontbijtbuffet. Het diner bestaat uit een 3-gangenmenu, deels met keuzemenu en saladebuffet.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar 7-daagse wandelreis Saalachtaler Hohenweg ligt.

Alle informatie over Wandelrondreis Glemmtal-Saalachtal
Alle informatie over Glemmtal
Alle informatie over Salzburgerland
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 94 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 940km
Verzorging Halfpension.

Ligging

U wandelt in de omgeving van het Saalachtal.