Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Vakantie Kitzbuhel

Ontdek 1 accommodatie, 0 tips en 0 aanbiedingen.

Kitzbühel is zonder twijfel een van de bekendste en mooiste vakantie- en sportregio’s van Oostenrijk. De zomer heeft hier een heel bijzondere charme: Of het nu gaat over sportieve activiteiten of alleen maar gezellig door het centrum slenteren of shoppen in de schilderachtige oude binnenstad: Kitzbühel betovert.

Juist in de zomer is de regio een echt paradijs voor wandelaars, nordic walkers en mountainbikers. Over een totale lengte van meer dan 1.000 kilometer strekt zich een wegennet uit van prima onderhouden wandelwegen en bergroutes. In totaal meer dan 90 verschillende routes met de meest uiteenlopende afstanden en moeilijkheidsgraden wachten op u om ontdekt te worden. Met zijn vijf golfbanen en nog 19 in de directe omgeving kun je Kitzbühel terecht het golfcentrum van de Alpen noemen.

De vele mogelijkheden om te sporten in de prachtige natuur, het enorme culturele aanbod alsook de culinaire lekkernijen uit de streek zijn een weldaad voor lichaam en geest. Dit samen met de vele top restaurants, hotels en gastvrijheid van de regio maken van Kitzbühel jaar in jaar uit tot een top bestemming voor talrijke vakantiegangers.

Uitgelichte accommodaties

Hotel Kaiserhof
Kitzbuhel - Oostenrijk
Hotel Kaiserhof in Kitzbühel is een zeer comfortabel hotel in elegante landhuisstijl met liefdevoll...
v.a. € 98 p.n.p.persoon Bekijken