Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Vakantie Saasdal

Ontdek 2 accommodaties, 0 tips en 0 aanbiedingen.

In het Saasdal liggen de hoogste bergen van Zwitserland. Ze vormen als het ware een erehaag voor de gasten. Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Balen en Saas-Almagell bieden verrassende, heerlijke en avontuurlijke sportieve vakantiebelevenissen. Een mild klimaat in eeuwige sneeuw en ijs zorgt voor betoverende momenten. 

Het schijnsel van het avondrood boven de besneeuwde toppen van de hoogste Zwitserse bergen is een adembenemende ervaring. Het is het meest imposante landschappelijke decor en het ligt ver boven ieders voorstellingsvermogen. Hier borrelt een verfrissend levensgevoel op, tegenwoordig ook wel Alpine Wellness genoemd. In Saas-Fee en in het Saasdal gaan oerkrachten samen met moderne techniek. Zo gaat de Metro Alpin dwars door de bergen naar het hoogst gelegen station van Europa, op een hoogte van 3.500 meter. Met helder weer kun je vanaf de Allalin de lichten van Milaan zien. Het Saasdal beschikt over een zeer goede infrastructuur. Gezinnen, topsporters, levensgenieters, avonturiers en rustzoekers, ze vinden hier allemaal hun weg. Dankzij de zuidelijke ligging schijnt hier meer dan 300 dagen per jaar de zon.
 
Wandelaars kunnen zich in het Saasdal uitleven op wandelpaden met een totale lengte van meer dan 350 kilometer. Het dal is uitgangspunt voor de mooiste wandeltochten naar de vierduizend meter hoge toppen. Wil je niet zo hoog de bergen in, dan is er een avonturenbos, klimtochten, een kinderboerderij, zijn er mountainbike trails en hangbruggen. Ook tamme marmotten, een rodelbaan en themapaden ontbreken niet. Zelfs een tocht door een bergkloof is mogelijk – het activiteitenaanbod is eindeloos. Wie wil dat nu niet in de zomervakantie?
 

Zoeken per plaats

Saas-Grund 2 accommodaties

Uitgelichte accommodaties

Hotel Eden
Saas-Grund - Zwitserland
Hotel Eden in Saas-Grund wordt door de eigenaren persoonlijk geleid. Het is een gezellig hotel en het...
v.a. € 74 p.n.p.persoon Bekijken
Bergheimat
Saas-Grund - Zwitserland
Hotel Bergheimat in het centrum van Saas-Grund is een gemoedelijk en traditioneel Walliser hotel. Fijne...
v.a. € 66 p.n.p.persoon Bekijken