Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Pensions Wagrain in Wagrain

Een 3-sterren accommodatie in Wagrain, Salzburger Sportwelt, Salzburgerland, Oostenrijk.

LO

Deze pensions in Wagrain verhuren we in samenwerking met het Tourismusverband van Wagrain. De pensions liggen verspreid in Wagrain en Kleinarl. Ze zijn minimaal voorzien van een redelijk comfort en grootte, gecontroleerd door het Tourismusverband. Het Tourismusverband verzorgt uw sleuteluitgifte en verteld u waar uw pension zich bevindt. Deze pensions worden centraal verhuurd omdat het vaak een klein aantal kamers per woning zijn.  

Skipas inclusief: in de periode 16-3 tot einde seizoen is voor kinderen t/m 14 jaar de skipas inclusief indien een ouder of grootouder minimaal 1 skipas voor 6 dagen koopt. 

Gasten van Berg en Meer Alpenvakanties krijgen 1x dagelijks gratis entree in zwembad Wasserwelt Wagrain (3 uur per dag). 


Verzorging
In Pensions Wagrain verblijft u op basis van logies met ontbijt.

Faciliteiten en servicesKamerinformatie

2-persoonskamer (2-2 personen): ca. 20 m2 en minstens voorzien van een 2-persoonsbed en een eigen badkamer met een douche en toilet. 

3-persoonskamer (2-3 personen): ca. 20 m2 en minstens voorzien van een 2-persoonsbed, extra slaapgelegenheid en een eigen badkamer met douche en toilet.

Goed om te weten

U verblijft op basis van logies en ontbijt.

Toeristenbelasting € 2,- per persoon per nacht vanaf 15 jaar, ter plaatse te betalen. Babybed inclusief. Huisdier € 5,- per dag, ter plaatse betalen.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar Pensions Wagrain ligt.

Alle informatie over Wagrain
Alle informatie over Salzburger Sportwelt
Alle informatie over Salzburgerland
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 34 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 985km
Verzorging Logies met ontbijt.

Ligging

Alle pensions bevinden zich centraal in Wagrain en Kleinarl. Hoogte Wagrain en Kleinarl: 850 - 1.014 m.