Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Skivakantie Paznauntal

Ontdek 3 accommodaties, 0 tips en 0 aanbiedingen.

In het Paznauntal vindt u de wintersportdorpen See, Kappl, Ischgl en Galtür. 

Het skigebied van Ischgl-Samnaun is de bekendste van het Paznauntal. Talloze liften brengen u naar de brede afdalingen. Aan de andere kant van het gebergte kunt u afdalen naar het Zwitserse Samnaun. Ischgl kent niet alleen perfecte sneeuwcondities tot ver in april, ook de apres-ski is hier het gehele seizoen in topvorm! Het skigebied Ischgl-Samnaun omvat een ruime 218 km aan pistes.

Galtür is nauwelijks aangetast door het wintersporttoerisme. Doordat Galtür aan het einde van het Paznauntal gelegen is, is het hier, zeker in vergelijking met het bruisende Ischgl, relatief rustig. Het is goed geschikt voor een wintersport vakantie met kleine kinderen. Voor de beginnende skiërs zijn er zeer goede mogelijkheden en voor de gevorderde skiër zijn er ook voldoende mogelijkheden. Voor de langlaufliefhebbers liggen er sfeervolle loipen.

Aan het begin van het Paznauntal vindt u de plaats See. Een stukje kleiner dan bijvoorbeeld Kappl en Galtür, maar zeker uitdagend genoeg voor de beginnende en gemiddelde skiër. De après-ski tip van See is de Butz Hütte, gelegen aan de dalafdaling, op een hoogte van 1250 m.

Zoeken per plaats

Galtur 2 accommodaties
Ischgl 1 accommodatie

Skigebieden in Paznauntal

Silvapark Galtur 5 km 26 km 12 km

Uitgelichte accommodaties

Alpenresort Fluchthorn
Galtur - Oostenrijk
Alpenresort Fluchthorn in Galtür is een luxe en charmant hotel met traditie. Zeer comfortabel en...
v.a. € 128 p.n.p.persoon Bekijken
Alpenromantik Hotel Wirlerhof
Galtur - Oostenrijk
Het Alpenromantik Hotel Wirlerhof in Galtür ligt direct aan het dalstation van de Birkhahn skilift....
v.a. € 136 p.n.p.persoon Bekijken