Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Skivakantie Pillerseetal

Ontdek 1 accommodatie, 0 tips en 0 aanbiedingen.

Ondanks de grote buren Kitzbühel en Saalbach-Hinterglemm, heeft men hier een groot wintersport zelfbewustzijn, mede door de geweldige sneeuwzekerheid tijdens de wintersport vakantie. De meerdere gebieden zorgen voor toegang tot ruim 75 km aan afdalingen.  

Fieberbrunn heeft het hoogste bergstation in de regio en een veelzijdig piste aanbod met o.a. ook off-piste mogelijkheden in de poedersneeuw. Het skigebied van Fieberbrunn staat bekend om haar sneeuwzekerheid vanwege de ligging in een zogenaamd Schneeloch. 

Het skigebied van Waidring kenmerkt zich door veel zonnige zuidhellingen. Moderne gondels brengen u in korte tijd naar de Steinplatte waar u 35 km goed onderhouden piste vindt.  

Op korte afstand van St. Ulrich am Pillersee vindt u een klein skigebied St Ulrich am Pillersee en bij uitstek geschikt voor families. Naast het skigebied is een sneeuwwereld voor kinderen opgezet. Langlaufers kunnen in de omgeving gebruik maken van ongeveer 30 km aan loipes. Middenin het Pillerseetal op de Buchensteinwand voelen zich voornamelijk families met kinderen thuis. Glooiende hellingen die aan beide kanten van de berg naar het dal lopen zijn ideaal voor de eerste capriolen in de sneeuw. In dit gezellige skigebied vindt u vele skihutten en een heerlijke Tiroolse sfeer.

Zoeken per plaats

Fieberbrunn 1 accommodatie

Skigebieden in Pillerseetal

Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn 140 km 112 km 18 km

Uitgelichte accommodaties

TUI BLUE Fieberbrunn
Fieberbrunn - Oostenrijk
TUI BLUE Fieberbrunn is een modern en comfortabel hotel en ligt midden in de bergwereld van de Kitzb&uum...
v.a. € 151 p.n.p.persoon Bekijken