Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Oostenrijk Tirol Wildschonau Oberau Anonyme Appartments Wildschonau

Anonyme Appartments Wildschonau in Oberau

Een 3-sterren accommodatie in Oberau, Wildschonau, Tirol, Oostenrijk.

LG

Voordelige keuze! Deze appartementen worden door ons verhuurd in samenwerking met het Tourismusverband van Wildschönau. De appartementen liggen verspreid over Oberau, Niederau en Auffach. Alle appartementen zijn minimaal voorzien van een redelijk comfort en grootte, de selectie en kwaliteitscontrole wordt gedaan door het Tourismusverband. Het Tourismusverband verzorgt uw sleuteluitgifte en verteld u waar uw appartement zich bevindt. Deze appartementen worden centraal verhuurd omdat het vaak een klein aantal appartementen per woning zijn. 

Als gast van Berg en Meer Alpenvakanties en het Tourismusverband ontvangt u ter plaatse de gratis Wildschönau Card. Hiermee maakt u gratis gebruik van de skibus en de Nightliner (nachtbus van do-zo), 1 begeleide winterwandeling, 2 begeleide sneeuwschoenwandelingen inclusief sneeuwschoenhuur, toegang tot het boerenmuseum.


Verzorging
In Anonyme Appartments Wildschonau verblijft u op basis van logies.

Faciliteiten en services


Kamerinformatie

1-kamerappartement (1-3 personen): ca. 30 m2 en voorzien van woonkamer met slaapmogelijkheid voor 3 personen, tv, goed ingerichte kitchenette/keuken en eethoek. Badkamer met douche en toilet. Deels met balkon.

2-kamerappartement (1-4 personen): ca. 45 m2 en voorzien van woonkamer met slaapmogelijkheid voor 2 personen, tv, goed ingerichte kitchenette/keuken en eethoek. Badkamer met douche en toilet. 2-persoonsslaapkamer. Deels met balkon.

3-kamerappartement (1-6 personen): ca. 60 m2 en voorzien van woonkamer met slaapmogelijkheid voor 2 personen, tv, goed ingerichte kitchenette/keuken en eethoek. Badkamer met douche en toilet. 2x 2-persoonsslaapkamer. Deels met balkon.

Goed om te weten

Toeristenbelasting € 2,- per persoon per nacht vanaf vanaf 15 jaar, ter plaatse te betalen. Huisdieren niet toegestaan. 

Inclusief: eindschoonmaak, stroom, water, handdoeken, theedoeken en bedlinnen (wissel 1x per week). Babybed inclusief (na boeking doorgeven). 

Aankomst: vanaf 14.00 - 18.00 uur. vertrek: voor 10.00 uur. 

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar Anonyme Appartments Wildschonau ligt.

Alle informatie over Oberau
Alle informatie over Wildschonau
Alle informatie over Tirol
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 65 p.n.p.unit
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 912km
Verzorging Logies.

Ligging

Alle appartementen bevinden zich centraal in Oberau, Niederau en Auffach. Hoogte Oberau: 936 m.