Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Appartement Oostenrijk zomer

Appartement Oostenrijk zomer

Appartement Oostenrijk zomer

Wilt u een onvergetelijke zomervakantie? Een vakantie waar u écht tot rust komt en kunt genieten van uniek berglandschap en het mooiste uitzicht? Waar u heerlijk kunt wandelen, zonnebaden en zwemmen? Dan wilt u een appartement Oostenrijk zomer. Vakantievieren in Oostenrijk is genieten. Genieten van de Alpen, de meren, de Donau, Wenen, Tirol, Salzburg, Graz en nog zoveel meer. In Oostenrijk kunt u avonturen beleven, maar ook jouïsseren van serene rust. De keuze is volledig aan u en van niemand anders!

Geniet van serene rust

Waar vakantiebestemmingen als Spanje, Turkije, Frankrijk, Griekenland en Italië zomers een tsunami aan vakantiegangers aan de poorten krijgen, geldt dat (nog) niet voor Oostenrijk. Dat is maar goed ook, want dat betekent dat u in alle rust kunt smullen van al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft. Het Alpenland heeft namelijk een hoop te bieden. Schilderachtige landschappen bijvoorbeeld, maar ook kunst en cultuur in steden als Wenen, Graz en Salzburg. In Oostenrijk hoeft u zich nooit te vervelen. Geniet van een welverdiende vakantie met een appartement Oostenrijk zomer. 

Watersporten

Bent u een echte watersportliefhebber? Dan kunt u uw hart ophalen in Oostenrijk! Omdat het Alpenland de mooiste meren (en natuurlijk de Donau heeft), kunt u hier leuke wateractiviteiten ondernemen. Wat te denken van surfen, duiken of zeilen? Kinderen kunnen natuurlijk ook op een banaan achter een boot. Of bent u meer van de bossen of bergen? Ga dan heerlijk mountainbiken door idyllische Oostenrijkse bossen en bergen. Natuurlijk kunt u ook een mooie bos- of bergwandeling maken. Voor kinderen zijn er ook een boel leuke activiteiten. Met name als je een appartement Oostenrijk zomer uit de klasse “Familie” kiest. Voor kinderen worden in deze accomodaties gave activiteiten georganiseerd. Van watersporten tot spannende bosavonturen! 

Appartement Oostenrijk zomer boeken 

Bij Berg en Meer Alpenvakanties vindt u de leukste accomodaties en zomervakanties. Of u nou wilt genieten van welverdiende rust of juist een avontuurlijke vakantie. En of u nou met uw gezin op vakantie wilt, in uw eentje of met partner. Bekijk het mooie aanbod op Berg en Meer Alpenvakanties en kies uw favoriete appartement Oostenrijk zomer uit. Oostenrijk is óók prachtig in de zomer.