Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Hotel Panorama Ook als wintersportvakantie te boeken in Finkenberg

Een 3-sterren accommodatie in Finkenberg, Zillertal, Tirol, Oostenrijk.

AI

Prijstopper met hoge kinderkorting en all inclusive verblijf! Hotel Panorama in Finkenberg is een gezellig hotel met een centrale ligging.

55+ korting: indien u ouder bent dan 55 jaar krijgt u 5% korting. Deze korting wordt verrekend na het invoeren van uw geboortedata. Alleen geldig in de 2-persoonskamer balkon.


Verzorging
In Hotel Panorama verblijft u op basis van all inclusive.

Faciliteiten en services

Kamerinformatie

1-persoonskamer balkon (1-1 persoon): ca. 20 m2, voorzien van tv, WiFi, radio en kluisje. Badkamer met douche, föhn en toilet. Balkon. 

2-persoonskamer (2-2 personen): ca. 20 m2, voorzien van tv, WiFi, radio en kluisje. Badkamer met douche, föhn en toilet.  

2-persoonskamer balkon (2-2 personen): ca. 25 m2, voorzien van tv, WiFi, radio en kluisje. Badkamer met douche, föhn en toilet. Balkon. 

3-persoonskamer balkon (2-3 personen): ca. 25 m2, voorzien van tv, WiFi, radio en kluisje. Badkamer met douche, föhn en toilet. Balkon.

Goed om te weten

Vroegboekkorting: indien u boekt voor 31-3-2018 ontvangt u 5% vroegboekkorting. Deze korting is reeds verrekend in de prijs.

U verblijft op basis van all inclusive: in de ochtend een ontbijtbuffet. Lunchpakket. In de namiddag koffietafel en ijs voor de kinderen. Het diner bestaat uit een 3-gangen keuzemenu met saladebuffet. Drankjes inclusief van 10.00 - 21.00 uur (bier, wijn, frisdrank, koffie, thee). Kindermenu.   

Toeristenbelasting inclusief. Huisdier inclusief. Babybed inclusief.

Aankomst: vanaf 14.00 uur. Vertrek: voor 10.00 uur.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar Hotel Panorama ligt.

Alle informatie over Finkenberg
Alle informatie over Zillertal
Alle informatie over Tirol
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 52 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 953km
Verzorging All inclusive.

Ligging

Hotel Panorama ligt in het centrum van Finkenberg. Berglift: 100 m. Buitenzwembad: Erlebnisfreibad Finkenberg, 100 m. Hoogte Finkenberg: 890 m.