Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Oostenrijk Vorarlberg Montafon Gaschurn First mountain Hotel Montafon

First mountain Hotel Montafon in Gaschurn

Een 3-sterren accommodatie in Gaschurn, Montafon, Vorarlberg, Oostenrijk.

AI

Het First Mountain Hotel Montafon in Gaschurn is ruim opgezet met een gezellige lounge met open haard en zithoeken. Buiten is een comfortabel terras. Vanaf 5 nachten verblijf is een begeleide wandeling op maandag inclusief.

Voor de kinderen is er een hal met spellen, ballenbak, luchtspringkussen en een kletterwand. Speelkamer, kinderbioscoop en speelplaats.


Verzorging
In First mountain Hotel Montafon verblijft u op basis van all inclusive.

Faciliteiten en services



















Kamerinformatie

2-persoonskamer (2-2 personen): type Basic, ca. 20 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, deels met zithoek, tv en WiFi. Badkamer met douche, föhn en toilet.

4-persoonskamer (2-4 personen): ca. 20 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, 2-persoonsslaapbank (naargelang het aantal personen), deels met zithoek, tv en WiFi. Badkamer met douche, föhn en toilet.

4-persoonskamer type X (2-4 personen): ca. 25 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, 2-persoonsslaapbank (naargelang het aantal personen), deels met zithoek, tv en WiFi. Badkamer met douche, föhn en toilet.

Familiekamer (2-4 personen): ca. 30 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, deels met zithoek, tv en WiFi. Aparte slaapkamer met stapelbed. Badkamer met douche, föhn en toilet. Deels met balkon.

Goed om te weten

U verblijft op basis van all inclusive: in de ochtend een ontbijtbuffet. Lunchpakket. Van 15.30 - 16.30 uur koffie en gebak. Het diner bestaat uit een 4-gangenbuffet. 1x per week grillavond. Van 10.00 - 21.00 uur drankjes inclusief (frisdrank, water, bier en wijn).  

Toeristenbelasting € 2,10 per persoon per nacht vanaf 15 jaar, ter plaatse te betalen. Babybed € 10,- per verblijf, ter plaatse te betalen (na boeking doorgeven). Huisdier € 10,- per dag, ter plaatse te betalen (na boeking doorgeven). 

Aankomst: vanaf 16.00 uur. Vertrek: voor 10.00 uur.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar First mountain Hotel Montafon ligt.

Alle informatie over Gaschurn
Alle informatie over Montafon
Alle informatie over Vorarlberg
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 0 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 869km
Verzorging All inclusive.

Ligging

First Mountain Hotel Montafon is rustig gelegen aan de rand van Gaschurn. U bevindt zich hier direct aan de rand van de natuur. Centrum: 700 m. Openbaar binnenzwembad: 6 km. Hoogte Gaschurn: 998 m.