Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Skivakantie Sauerland

Ontdek 0 accommodaties, 0 tips en 0 aanbiedingen.

Het Sauerland met de plaatsen Willingen en Winterberg is het meest populaire skigebied bij de Nederlandse skiër. Hier vindt u ook voor elk wat wils. Families en beginners vinden hun weg op de goed geprepareerde pistes, vrienden genieten van de bruisende apres-ski in deze plaatsen en langlaufers en wandelaars kunnen genieten van de vele kilometers loipes en wandelpaden die het Sauerland rijk is. En het beste: het is hier nog echt betaalbaar! Vooral in de omliggende kleine dorpjes om Winterberg en Willingen vindt u fijne hotels en comfortabele maar toch goedkope appartementen. Als u het niet erg vindt 10 minuten te rijden naar de skilift, bent u hier zeer voordelig uit. Berg en Meer Alpenvakanties biedt u beide mogelijkheden aan: middenin het bruisende centrum of de rust van de dorpjes in de omgeving. Kiest u zelf maar! 

 

Winterberg is het centrum van de ski-arena Sauerland. Van half december tot eind maart als de temperatuur onder nul daalt begint het wintersport plezier in Winterberg. De reusachtige sneeuwkanonnen zorgen ook op mindere dagen voor witte pistes. Het bruisende Winterberg ligt in een prachtige omgeving .

 

Extra informatie skigebied Winterberg
Hoogte skigebied: 639 - 842 m
Hoogte dorp: 700 m
Pistes: totaal 40 km, 18 km blauw18 km rood4 km zwart
Liften: 43 sleepliften, 4 stoeltjesliften, 0 gondels
Loipen: 200 km

 

Willingen is net als Winterberg een bruisend dorp, gelegen in een prachtige omgeving. Bossen, weiden, riviertjes en meren. U komt natuurlijk voor de wintersport; dat is hier uitstekend mogelijk. Willingen kent een aantal mooie pistes waaronder de langste van Sauerland, vele skiliften en een comfortabel skigondel. Sneeuwkanonnen zorgen ook bij mindere condities voor witte pistes.

 

Extra informatie skigebied Willingen
Hoogte skigebied: 580 - 838 m
Hoogte dorp: 580 m
Pistes: totaal 18 km, 9 km blauw8 km rood1 km zwart
Liften: 10 sleepliften, 0 stoeltjesliften, 1 gondels
Loipen: 90 km

Zoeken per plaats

Uitgelichte accommodaties