Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Skivakantie Davos-Klosters

Ontdek 0 accommodaties, 0 tips en 0 aanbiedingen.

Davos-Klosters in Zwitserland is een wintersportmetropool en eldorado voor snowboard- en skifanaten uit de hele wereld. De modernste transportinstallaties ontsluiten zes uitgestrekte en afwisselende skigebieden (Madrisa, Gotschna/Parsenn, Pischa, Jakobshorn en Rinerhorn) met meer dan 300 km piste. De kabelbanen Davos-Klosters hechten veel belang aan sneeuwzekerheid en de kwaliteit van de pistes. 

Langlaufers vinden hun uitdaging op 110 km voorbereide klassieke en 40 km skatingloipes. Schaatsers, ijsstok- en curlingspelers zullen het warm krijgen op twee kunstijsbanen en Europas grootste natuurlijke ijsbaan. Pure sneeuwpret verzekerd op de zes rodelbanen, terwijl het paragliden boven de majestueuze bergwereld dan weer de avonturiers kan bekoren. Wandelingen of koetstochten door het besneeuwde winterlandschap doen je de dagelijkse sleur al snel vergeten.

Davos-Klosters heeft iedereen wat te bieden. En wie liever de stille idylle opzoekt dan het bruisende leven in het kloppende hart van het stadje, vindt in de uitgestrekte natuur van de zijdalen Sertig, Dischma en Monbiel/Garfiun rust en ontspanning.Voor winterwandelaars is er een pad dat begint met een ronde om de Davoser See dat vervolgens langs Dorf en Platz gaat. Vanuit Glaris gaat een pad naar Jatzmeder (2.053 m). In het Pischa- en Jakobshornskigebied zijn 2 panoramawandelingen. De hoogste wandeling is op de Weissfluhjoch (2.663 m).

 

Zoeken per plaats

Skigebieden in Davos-Klosters

Davos-Klosters 60 km 118 km 62 km

Uitgelichte accommodaties