Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Gezinsvakantie Oostenrijk

Gezinsvakantie Oostenrijk

Gezinsvakantie Oostenrijk bij Berg en Meer Alpenvakanties

Oostenrijk is een prachtig land. Een land waar gezinnen veilig kunnen wintersporten, maar ook zomervakantie kunnen vieren. Dit Alpenland heeft prachtige natuur vol met bergen, meren en bossen. Terwijl ook steden als Wenen, Salzburg en Graz een bezoek meer dan waard zijn. Een gezinsvakantie Oostenrijk is dan ook een goede keuze.

De beste familiehotels 

Veel hotels in Oostenrijk zijn zeer geschikt voor een gezinsvakantie. Oostenrijk heeft namelijk veel hotels met hoge kinderkortingen, ruime familiekamers, gezinsactiviteiten en kinderfaciliteiten. De hotels zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Is het voor uw gezin en uzelf alleen nog een kwestie van zorgeloos genieten. Van elkaar en van Oostenrijk.

Kies uw droomvakantie

Wilt u een gezinsvakantie Oostenrijk boeken? Vergeet dan niet “Familie” aan te klikken aan de linkerkant van de website. U selecteert dan namelijk accommodaties die uitermate geschikt zijn voor een gezinsvakantie. Oostenrijk heeft er een hoop en wij hebben ze alvast voor u geselecteerd. Dat bespaart u weer tijd en moeite.
 
Klik hier voor alle accommodaties en vergeet niet “Families” te selecteren!
 

Voordelige gezinsvakantie Oostenrijk aanbiedingen

Naast wintersporten, kunt u in Oostenrijk ook goed zomervakantie vieren. Een tip voor een familie zomervakantie in Oostenrijk is Magic Mountains Zauchensee. Dit is een clubdorp met activiteiten voor het gehele gezin. Jullie verblijven in een comfortabel hotel met een zeer gunstig prijskaartje.
 
 
Een andere tip is Vakantiepark Kirchleitn Dorf Grosswild in het zonnige Karinthie. Dit zijn mooie nieuwe appartementen in verspreide chalets met animatie op het park en natuur (Natuur-Rangers).
 
Wilt u met uw gezin een geheel vooraf geregelde actieve vakantie in Oostenrijk? Onze populaire Familie Actieweek in Gerlos vindt u hier.
 

Gezinsvakantie Oostenrijk voor het hele gezin

Bij Berg en Meer Alpenvakanties vindt u een ruime keuze accommodaties in Oostenrijk speciaal voor families. Daarnaast kunt u verder selecteren door in ons menu aan de linkerkant op de pagina te filteren. Wilt u een kinderspeelruimte, WiFi of zwembad? Filter op basis van uw wensen zodat u de ideale gezinsvakantie Oostenrijk boekt! Vindt u toch niet de ideale gezinsvakantie Oostenrijk? Klik dan op “Vakantie op Maat” en wij doen ons uiterste best om uw droomvakantie te vinden.