Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55

Vakantie Salzkammergut

Ontdek 1 accommodatie, 0 tips en 0 aanbiedingen.

Een gedeelte van de regio Salzkammergut ligt in de deelstaat Oberösterreich. De beroemde Wolfgangsee ligt bijvoorbeeld in deze regio. Hier krijg je spontaan plezier in het leven en je geniet van een heerlijke vakantie. Ook de Traunsee en de Fuschlsee liggen in deze regio.

Je merkt hier pas, wat je al die jaren op vakantie gemist hebt. De combinatie tussen het meer en de omliggende bergen, traditie en cultuur, evenementen en aktiviteiten. Een regio die zelfs in opera, musicals en films veelvuldig is bezongen en als decor gebruikt.

Bergsport
De combinatie tussen berg en meer, en de enorme geliefdheid bij vakantiegangers, zorgt voor een breed aanbod aan wandelwegen, routes voor nordic walking, mountainbikeroutes en andere bergsporten zoals rafting, paardrijden en paragliden. Ook ballonvaren is in de omgeving mogelijk.

Watersport
De Wolfgangsee is één van de bekendste meren in Oostenrijk, en een grote trekker op toeristisch gebied. En dat merk je meteen in het aanbod aan watersporten. Je kan hier alle watersporten beoefenen, van zeilen tot waterskiën, van duiken tot vissen. Rond het meer zijn maar liefst 15 openlucht zwembaden en strandbaden, en op diverse plekken kan je een boot huren.

Zoeken per plaats

Gosau 1 accommodatie

Uitgelichte accommodaties

Vitalhotel Gosau
Gosau - Oostenrijk
Het Vitalhotel Gosau is een uitstekend hotel met prima wellness op 700 m2, hoge kinderkortingen en ruime...
v.a. € 95 p.n.p.persoon Bekijken