Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Bestemmingen Oostenrijk Tirol Oberinntal Fliess im Oberinntal

Vakantie Fliess im Oberinntal

Ontdek 1 accommodatie, 0 tips en 0 aanbiedingen.

Zomervakantie in Fliess im Oberinntal. Het dorp ligt 200 m boven het dal op een klein plateau. Fliess im Oberinntal ligt aan de voet van de Krahberg, een 2.225 m hoge berg van het Venet massief. In de Romeinse tijd was het een belangrijke pleisterplaats en dit leidde ook tot de beroemde Romeinse weg Via Claudia Augusta.  

Fliess im Oberinntal kan terugkijken op een lange geschiedenis. De fundamenten van de oudste kerk in deze regio werden gevonden in de Fliess en gaan terug tot de 6e eeuw. Andere vondsten in het gebied zijn een schat uit de Bronstijd van Moosbruckschrofen Piller, de resten van een huis uit de Bronstijd en de offerplaats aan de Pillerhöhe. 

Fliess im Oberinntal maakt deel uit van het Natuurpark Kaunergrat en is mede hierdoor een prachtige plek en geschikt voor wandelingen en bergtochten. In de omgeving van Fliess vind je 1500 verschillende soorten vlinders. Het waterpark (zwembad) met vele attracties, tennisbanen, paardrijden, mountainbiken en raften completeren het actieve aanbod. 

Uitgelichte accommodaties

Gasthof Traube
Fliess im Oberinntal - Oostenrijk
Gasthof Traube in Fliess im Oberinntal is een comfortabel hotel met een uitstekende ligging. Gasthof...
v.a. € 65 p.n.p.persoon Bekijken