Tel.Telefonisch boeken? 053 - 230 36 55
Extra informatie Wandelen Oostenrijk

Wandelen Oostenrijk

Wandelen Oostenrijk 

Een wandelvakantie in Oostenrijk is ideaal om de natuur van de Alpen te ontdekken. Elke regio heeft een groot aantal wandelpaden in de bergen of de dalen. Voor zowel beginners en gevorderden is er veel keuze in wandelpaden en routes. Wandelen in Oostenrijk is dus weggelegd voor idereen!  
 
Wandelen Oostenrijk is eenvoudig te selecteren op onze website
U selecteert eenvoudig de wandelvakanties en hotels die hierin gespecialiseerd of goed voorzien zijn door de filtermogelijkheid op onze website. Eerst selecteert u alle vakanties in de regio waar u wilt verblijven, daarna kunt u aan de linkerkant op de website Wandel specials filteren. Wij wensen u alvast een fijne bergwandelvakantie in Oostenrijk toe! 
 
Klik hier voor alle accommodaties waarna u kunt selecteren in de linkerbalk. 
 
Wilt u een vooraf geregelde wandelvakantie? Onze populaire wandelreizen vindt u hier.
 

Onze wandelvakantie aanbiedingen Oostenrijk

U vindt bij ons aanbiedingen wandelhotels en appartementen voor uw zomervakantie in Oostenrijk.  Een tip is het Hotel Jägerhof in Gerlos. Dit hotel is zeer comfortabel en lid van Gerlos Berg Activ. U kunt hier dus naast het wandelen ook meedoen aan andere activiteiten zoals mountainbiken en bergwellness! Voor een wandelrondreis met bagageservice hebben we voor u diverse wandelingen in het Saalachtal geselecteerd in samenwerking met het Tourismusverband. Ook hier diverse keuzes in hoogtewandelingen en lengte van uw wandelvakantie.  
 

Wandelen Oostenrijk voor uw gemak

Bij Berg en Meer Alpenvakanties vindt u een ruime keuze wandelvakanties in Tirol, Salzburgerland, Karinthie en Steiermark. Daarbij kunt u filteren uit diverse faciliteiten die voor u belangrijk zijn. Dit is bijvoorbeeld een zwembad, WiFi of een sauna.
Kunt u toch geen keuze maken? Geef ons dit door via Vakantie op maat bovenaan de website. Door onze kennis en ervaring kunnen we u vast de door u gewenste vakantie Wandelen Oostenrijk voor u vinden.